opc_loader

 

 

                            

               

                                                                                   

Na jarenlange ervaringen van stoffen aankopen, naaien en ontwerpen zou ik het zo jammer vinden om al mijn kennis aan de deur te zetten voor het grof huisvuil.

Ik heb vroeger  een prachtig stoffenwinkeltje gehad ( Ouvrage Petit Faune) met stofjes en patronen voor kinderen, op een bepaald moment is er met de opkomst van de goedkope winkelketens een dip geweest in de stoffenverkoop. Om te overleven, ben ik begonnen met maatwerk voor bruidskinderen. Wat wel onverwachts een groot succes was...Ik heb ook een collectie ontworpen voor de Franse firma PETIT FAUNE en ben daarvoor genomineerd geweest door Madame Figaro. Ondertussen ben ik auteur van de drie boeken " zelfgemaakte kleertje" en 4 patronenboekjes  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Werken met stoffen en ontwerpen blijft voor mij een passie...ik ben een gelukkig mens dit met jullie te mogen delen.

Ik wens jullie nog veel naaiplezier toe....CREATIEVE GROETJES

Catharine Deweerdt